Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 37125   |    |  Avís legal
T'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothom

 La salut dels nostres peus determina gran part de l’equilibri del nostre aparell locomotor. Un mal recolzament o una lesió a aquests pot provocar dolències i molésties a genolls, caderes o esquena. Un recolzament diferent d’un peu vers l’altre pot determinar una artrosis important de genolls i caderes, una escoliosis a l’esquena i totes les seves complicacions.

Els peus també poden patir complicacions d’enfermetats sistèmiques com l’artritis, la diabètis, la gota, la hipertensió… En aquests casos és important tenir un bon control dels peus  per minimitzar les complicacions i evitar-les sempre que sigui posible. És important fer revisions periòdiques amb nens per poder identificar i tractar posibles alteracions com més aviat millor. També és important les revisions dels peus en la pràctica de l’esport per poder optimitzar el rendiment, prevenir lesions o millorar la recuperació en el cas que ja s’hagi provocat una lesió ( podologia esportiva).

El podòleg és el profesional del camp sanitàri que diagnostica, valora, prevé i tracta les diferents alteracions dels peus amb eines com la quiropodia, exploració biomecánica, plantilles, ortesis de silicona, consells de calçat i bons hàbits, tractament de les berrugues plantars, peu diabètic….

Tenir cura dels nostres peus farà que sempre poguem arribar allà on volem anar.